Hebt u voor korte of langere tijd een extra teamlid nodig voor uw software-ontwikkeling? Zoekt u bepaalde expertise maar kunt u deze niet vinden? Onze Nearshore IT Staffing biedt ervaren, gedreven en communicatieve mensen die vanuit Wit-Rusland of de Oekraïne uw team versterken.

remote-teamlidUw Remote Teamlid

U hebt volledige zeggenschap over de werkzaamheden van het remote teamlid. Dit teamlid kan geheel onafhankelijk en zelfstandig aan een grotere taak werken. Maar hij of zij kan ook dagelijks aangestuurd worden als integraal onderdeel van een team, en volledig uw processen en best practices volgen. Onze mensen zijn communicatief en spreken prima Engels. Ze zijn flexibel en gewend aan verschillende vormen van samenwerking.

Lees hier onze tips om het hoogste rendement halen uit de samenwerking met remote teamleden, en om veelvoorkomende problemen te voorkomen.


best-matchBeste Match

Wij zijn zuinig op onze klanten en op onze mensen. Voordat we u iemand aanbieden, onderzoekt Plance altijd grondig of de kandidaat echt in ruime mate aan de gevraagde eisen voldoet. Ook controleren we of de aard van de opdracht aansluit bij de ambitie en voorkeuren van de kandidaat.
Bij remote teamleden zorgen we voor de juiste middelen om samen te werken en helpen we u om het teamlid zo goed mogelijk te laten renderen. Als onze medewerkers voor klanten aan de slag zijn, blijven we actief monitoren en evalueren. Zo nodig sturen we tijdig bij.


signing_contractFlexibel contract

U kunt een remote teamlid inhuren voor een week, maand, jaar of elk ander tijdsbestek.
Wij fungeren als contractpartner en sturen u maandelijks een factuur. Voor dit teamlid hoeft u niet om te kijken als het gaat over de werkplek, PC of laptop, mobiele telefoon, lease-auto, beoordelingsgesprekken, opleiding, HR-zaken, salarisadministratie, bedrijfsuitjes, etc.

Neem contact op ►

@2021 Plance. All rights reserved.