De Web Development-afdeling van Plance bevindt zich in Kiev, Oekraïne. Onze toegewijde ontwerpers, techneuten en testers ontwikkelen daar websites in alle soorten en maten.

screen-shotWeb Development

Voor productpresentaties, inbound-marketing en promotionele acties ontwerpen en bouwen wij kleinere websites: zogenaamde one-pagers of websites die bestaan uit enkele pagina’s. Afhankelijk van uw wensen leveren we er een CMS bij zodat u de content online kunt aanpassen. Of we integreren de website met uw bestaande back-end-systemen. We ontwikkelen de sites in de moderne standaard HTML5, met gebruik van CSS3 en Javascript. We leveren uw site geoptimaliseerd voor zoekmachines op (SEO).


fb2Geavanceerde Javascript web-applicaties

Onze Javascript-programmeurs houden van uitdagingen! Ze kunnen volwaardige applicaties bouwen die geheel binnen de browser draaien. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste javascript libraries als jQuery, Angular.js en Raphael.js. Omdat we bij dit soort opdrachten vaak gebruik maken van nieuwere browser-features en HTML5, spreken we van te voren met u af welke browsers en devices ondersteund moeten worden. Ook bij dit soort applicaties is integratie met back-end- en CMS-systemen mogelijk.


screen-shotFlash naar HTML5 conversie’s

Apple’s iOS en nieuwe Android-versies bieden geen ondersteuning meer voor Macromedia Flash. Om geen bezoekers te verliezen moet u uw Flash-websites dus zo snel mogelijk omzetten naar de nieuwe standaard HTML5. Onze techneuten zijn heel bedreven in deze omzettingen. De omgezette sites lijken zo veel mogelijk op het origineel, draaien op alle devices en zijn vaak veel sneller. Waar mogelijk herbruiken we de assets uit de Flash animaties opnieuw. Zie ook onze actiewebsite Flash2HTML.nl.


responsive-designResponsive Websites

Met de opkomst van het mobiele web bezoeken mensen websites steeds vaker vanaf een tablet of smartphone. Dit soort devices hebben niet alleen een kleiner scherm, maar gebruiken ook andere invoermethodes, zoals touch en swype. Dit stelt nieuwe eisen aan het ontwerp en de interactie van een website. Die eisen nemen we mee in al onze webprojecten. We kiezen zoveel mogelijk voor oplossingen die ‘overal’ werken, en in overleg met u maken we speciale aanpassingen voor nog betere ondersteuning op specifieke apparaten.

Neem contact op ▶︎

@2021 Plance. All rights reserved.