Om klanten optimaal te kunnen bedienen werkt Plance vaak samen met IT bedrijven uit Wit-Rusland. Voor sommige treedt Plance op als vertegenwoordiger in Nederland.

AntalikaAntalika

Antalika is een web en internet-marketing bureau uit Minsk waar Plance geregelde mee samenwerkt. Antalika is gespecialiseerd in het ontwikkelen van web-portalen, bedrijfswebsites, casino-sites, groupon-achtige systemen en mobiele apps. Plance vertegenwoordigt de diensten van Antalika in West-Europa en treedt op als contractpartner.

JazzteamJazzteam

Jazzteam is een Java bedrijf uit de witrussische stad Soligorsk. Ze zijn gespecialiseerd in alles wat met Java en Test Automation te maken heeft. Ze hebben zelf het product XML2Selenium ontwikkeld, een tool waarmee testers op declaratieve wijze, zonder veel technische kennis, in staat zijn automatische Selenium Testscripts te schijven.
Plance heeft meerdere projecten met Jazzteam uitgevoerd en vertegenwoordigt de diensten van Jazzteam in Nederland.

OrangesoftOrangesoft

Orangesoft is een club uit Minsk van 30 zeer deskundige en professionele App ontwikkelaars, zowel Android als iOS. Ze denken goed mee met klanten en werken het liefst op iteratieve basis, waarbij de klant optimaal grip op het ontwikkelproces houdt. Ze hebben ervaring met zowel kleine (MVP) projecten voor startups als langere doorontwikkel- en onderhoudsklussen. Plance treedt op als gesprekspartner en contactpersoon voor klanten die Apps willen laten ontwikkelen bij dit bedrijf.

InstinctoolsInstinctools

Instinctools is een Java bedrijf uit de witrussische stad Grodno dat daarnaast een afdeling in Duitsland heeft. Ze zijn gespecialiseerd in Java en CMS systemen en hebben veel engels- en duitstalige ontwikkelaars in dienst.
Neem contact op met Plance als u geïnteresseerd bent in samenwerking met Instinctools.

CortlexCortlex

Cortlex uit Minsk is een jong bedrijf met zo’n twintig PHP en .NET programmeurs. Ze kunnen mensen leveren als remote team uitbreiding, of hele projecten remote voor u uitvoeren. De programmeurs zijn van een hoog niveau en spreken behoorlijk engels.
Plance treedt op als vertegenwoordiger voor Cortlex in Nederland en helpt nederlandse klanten projecten en samenwerking met dit bedrijf op te zetten.

kenlo-group-logo1Kenlo-Group

Kenlo-Group is een web en mobile agency uit Minsk met een sterke focus op hoogwaardig design en usability. Kenlo-Group maakt iOS, Android en Windows-phone apps en heeft een sterke reputatie opgebouwd in games 2D en 3D. Plance vertegenwoordigt de diensten van Kenlo-Group in West-Europa en treedt op als contractpartner.

parasvetParacvet

Paracvet is een collectief van zeer ervaren ontwerpers uit Minsk dat zich richt op mobiele applicaties, B2C websites en advertising. Paracvet heeft een indrukwekkend internationaal portfolio dat uitblinkt in professionaliteit en oog voor detail. Medewerkers van Paracvet kunnen via Plance worden ingehuurd voor kleinere of grotere ontwerpklussen.

brokenbuild_logo2BrokenBuild

BrokenBuild is een Oekraïens bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk Atlassian plug-ins. Verder biedt het expertise op het gebied van Business Process Automation, Continuous Delivery and DevOps solutions. Plance vertegenwoordigt de diensten van BrokenBuild in Nederland en Duitsland en treedt op als contractpartner.

Neem contact op ►

@2021 Plance. All rights reserved.