CloudBees Partner

15 okt, 2013 | company, techniek

Sinds deze maand is Plance officieel Service Partner van CloudBees! CloudBees biedt een platform voor Java ontwikkelpartijen om het hele applicatie ontwikkel- en delivery proces in de Cloud uit te voeren. Dit maakt het lokaal opzetten en beheren van een ontwikkelstraat overbodig en brengt alle voordelen van de Cloud (schaalbaarheid, availability) naar het Java applicatie ontwikkeldomein.  CloudBees is helemaal opgezet rondom open source software met als centrale component de Continuous Integration server Jenkins. Beste manier om CloudBees te typeren is dan ook: “Jenkins in de Cloud”. De lead developer van Jenkins, Kohsuke Kawaguchi, is ook aan boord bij CloudBees. Daarnaast zijn zowat alle relevante clouddiensten op het gebied van software ontwikkeling beschikbaar om als plug-in in je ontwikkelproces aan te haken. Als officiële Service Partner helpt Plance klanten met CloudBees implementaties. cloudbees

@2021 Plance. All rights reserved.