Hier volgen de profielen van enkele medewerkers van Plance. Plance is een netwerkorganisatie met meerdere werknemers die naar behoefte ingezet kunnen worden.

Peter Reitsma

Peter ReitsmaPeter is de oprichter en eigenaar van Plance.

Peter is een typische allround IT-er die vanuit zijn brede kennis en uitgebreide ervaring in verschillende projectrollen inzetbaar is. Hij is altijd geinteresseerd in nieuwe uitdagingen en in staat zich nieuwe technologiën en concepten snel eigen te maken.

Peter bezit over uitstekende communicatieve eigenschappen, is een echte teamplayer, stressbestendig, ondernemend, en een pragmaticus die bij elk project de balans zoekt tussen de technisch perfecte en best haalbare oplossing.

Als ervaren Java developer is hij vertrouwd met alle aspecten van moderne Java web applicaties. Praktijkervaring ligt vooral op het vlak van open source software, frameworks, tools en databases zoals MMBase, JBoss, Eclipse, MySQL, Postgresql, Struts, JSF, Spring en Hibernate.
Peter kan als ontwikkelaar, teamlead of als ontwerper op elk Java project ingezet worden.

De laatste jaren heeft hij zich vaker gericht op het analyseren en maken van functioneel en interactie ontwerp van applicaties. Door zijn ervaring als ontwikkelaar en architect is hij in staat om FO’s te schrijven die helder zijn voor zowel voor eindgebruikers als ontwikkelaars.

Tenslotte heeft hij vanuit zijn rol als pre-sales consultant, architect en functioneel analist veel ervaring met UML, het schrijven van offertes en het modereren van functionaliteitsworkshops.

Ook is hij ervaren met het aannemen, inwerken en begeleiden van nieuwe medewerkers en het begeleiden van stagiairs en afstudeerders.

Peter woont in Rotterdam en houdt zich in zijn vrije tijd bezig met lezen, de russische taal en literatuur, reizen en combinaties hiervan.

View Peter Reitsma's profile on LinkedIn CV Peter Reitsma CV Peter Reitsma

@2021 Plance. All rights reserved.